Не че всеки трябва да е майстор.Просто няма какво да се обърка.Пробвай и ще разбереш че не за всичко се иска сервиз.
Известие
Collapse
No announcement yet.
комплект носачи за 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеNa gorniq носач се върти гумените металната втулка през която минава болтът вътре в тампона. Те б(тампоните) и затова отвътре са оребрени. TRW ги смазват там със специална смазка - проверено!, така за горните като чеквах предницата ми казаха , че са добре, мисля навъртях с тях около 10к може и повече , имаше 1 период със скърцане да си призная , но после смених долните с АТЕC и сложих полиуретан на пред.стаб.щанга и за сега няма скърцане , да се надявам да не се разкърца , че това е честа болежка на алфите...
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Здравейте,
Имам Алфа 147 и след като я закарах в сервиз да ми кажат какво тропа се оказа , че трябва да сменя носачи и тампони. Аз нали съм си момиченце- нищо не разбирам от части, реших да прочета какво пише във форума. Обаче след като се обърках окончателно в тази тема- МОЛЯ, посъветвайте ме какви носачи да си купя и къде в Пазарджик могат да ми ги сменят? Все пак и цената има значение....
Comment
-
Първоначално публикувано от italiana Покажи съобщениеЗдравейте,
Имам Алфа 147 и след като я закарах в сервиз да ми кажат какво тропа се оказа , че трябва да сменя носачи и тампони. Аз нали съм си момиченце- нищо не разбирам от части, реших да прочета какво пише във форума. Обаче след като се обърках окончателно в тази тема- МОЛЯ, посъветвайте ме какви носачи да си купя и къде в Пазарджик могат да ми ги сменят? Все пак и цената има значение....
Уточни първо,кои носачи за смяна,ако са всичките взимай коментираните носачи в тази тема,има добри отзиви за тях а и цената на комплекта е на цената на един долен оригинален носач.Мисля,че ги продават някъде в Пловдив,тоест ти е близо на теб.
Поздрави и успех.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Понеже и аз съм от скоро и сигурно ще трябва да правя подона интервенция тези дни...
Имам едно питане:
Не е ли по евтино и здраво да се сменят всичките тампони с полиретанови на оригиналните носачи?
Comment
-
Първоначално публикувано от akirilov Покажи съобщениеПонеже и аз съм от скоро и сигурно ще трябва да правя подона интервенция тези дни...
Имам едно питане:
Не е ли по евтино и здраво да се сменят всичките тампони с полиретанови на оригиналните носачи?Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от italiana Покажи съобщениеМерси за инфото,колега!
Казаха ми двата горни и един долен,но не разбрах кой е точно...Ще се свържа с фирмата от Пловдив в такъв случай и ще пиша за резултата.
Поздрави и успех!Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от italiana Покажи съобщениеМерси за инфото,колега!
Казаха ми двата горни и един долен,но не разбрах кой е точно...Ще се свържа с фирмата от Пловдив в такъв случай и ще пиша за резултата.
Ако са ти казали ,че имаш три за смяна,по-добре си вземи целия комплект и да приключиш с всичко от първия път.
Успех.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Да ви кажа само, че смених носачите (всички) и съм много доволна от Пловдивската фирма. Човека ги имаше в наличност, обясни ми дори за какво служат носачите (аз не съм много наясно). Поставиха ги и сега Алфи е много тиха и приятна за каране- няма и помен от тропането преди това. Най-хубавото е, че не успях да похарча цялата заплата за носачи и сега ще има и за менСилно препоръчвам Жоро.
Благодаря на всички колеги за помощта!
Last edited by tonov; d.m.y г., 00:10.
Comment
-
Първоначално публикувано от italiana Покажи съобщениеДа ви кажа само, че смених носачите (всички) и съм много доволна от Пловдивската фирма.
В голямата част на случаите, там , откъдето идват тия коли просто няма дупки, затова са издържали оригиналните повече време, макар, че появявайки се тук, вече са за смяна. В Германия на хубавите пътища трудно ще разбереш, че си за смяна носач, истината лъсва като се появиш в Родината, на първите 20-30 км.Last edited by Liminat; d.m.y г., 06:19.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщениеВ Германия на хубавите пътища трудно ще разбереш, че си за смяна носач, истината лъсва като се появиш в Родината, на първите 20-30 км.
Колежке, каква марка са носачите?
Comment
-
От вчера и аз съм с тези носачил Взех си целия комплект плюс биалетки. Скърцането изчезна моментално и сега много се кефя като минавам по паветата. Засякъл съм километража и щи видя колко ще ми изкарат, но както каза колегата по-горе за тази цена няма какво да се коментира. Старите ми носачи бяха уж най-добрите и цената им беше най-висока. Бях платил по 360 лв. на долен носач и 180 лв. на горен и то с отстъпка. Скърцах си като циганска каруца и туй то. Да съм ги карал около 8 000 км повечето градско ( София ) и това им беше. Понеже София като цяло е един невероятен полигон за тестване на здравина на коли и съответно части скоро или надявам се по-натък във времето ще споделя как се държат при мене.Alfa Romeo 2.4 JTD `2000
Comment
-
Първоначално публикувано от Petk0FF Покажи съобщениеБях платил по 360 лв. на долен носач и 180 лв. на горен и то с отстъпка. Скърцах си като циганска каруца и туй то.
Златни ли са?
Не се заяждам,просто ме е яд на цените в България....Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
Comment